Bouwcare Afbouw als tegelzetbedrijf in Roermond

Bent u in Roermond op zoek naar een tegelzetter om het door u gewenste tegelwerk op een onberispelijke manier te laten plaatsen aan de wanden of vloeren van uw woning? Dan kunt u daarvoor bij uitstek terecht bij tegelzetbedrijf Bouwcare Afbouw. Sowieso hebben wij meerdere specialismen op het gebied van afbouw van panden. Tegelwerk is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. In en in de omgeving van Roermond zijn we een veelgeprezen tegelzetbedrijf bij de opdrachtgevers die we reeds hadden. Als u verder leest, dan komt u iets meer te weten over onze werkwijze en de tegelsoorten die u kunt kiezen. Voor meer informatie hierover of voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie over tegelzetbedrijf Bouwcare Afbouw BV

Bouwcare Afbouw staat als tegelzetbedrijf bekend om het feit dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo zorgen we altijd voor goede calculaties, overzichtelijke planningen en een transparante communicatiewijze. Verder werken we zo duurzaam en energiezuinig mogelijk, hetgeen ook tot uiting komt in de producten die we daadwerkelijk leveren. Ons personeel laat zich ook voortdurend goed op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de bouwwereld. Maar los daarvan leveren we natuurlijk simpelweg keurig tegelwerk, of het nu gaat om vloertegels of wandtegels.

Wat betreft vloertegels kunnen onze tegelzetters u in Roermond van de volgende hoofdsoorten voorzien:

  • Natuurstenen vloertegels: een mooie basis voor elk interieur. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, structuur en karakter binnen deze vloersoort.
  • Keramische tegels. Deze kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U heeft binnen keramische tegels de keuze uit geglazuurde en ongeglazuurde tegels.

Tegelzetbedrijf Roermond

Waarin onderscheiden wij ons als tegelzetbedrijf?

Als u een professioneel en vakkundig tegelzetbedrijf in de buurt van Roermond zocht, dan heeft u dat nu gevonden. Wanden en vloeren worden door onze tegelzetters moeiteloos van het netste tegelwerk voorzien. Als u tegelzetbedrijf Bouwcare Afbouw inzet, dan profiteert u bovendien van de volgende aspecten die ons bedrijf tot een gerenommeerde speler in de afbouwmarkt maken:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend (tegelzetter) leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare Afbouw BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Roermond en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u wensen met betrekking tot tegelzetwerk voor in uw woning in Roermond en wilt u hier advies over ontvangen? Of bent u zelfs al van plan ons in te schakelen en bent u nu nieuwsgierig naar de tarieven die we hanteren? Of u nu algemene vragen heeft of een gedetailleerde offerte wenst aan te vragen, u kunt altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0475-338491 of info@bouwcare.eu. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.eu of ons ons offerteformulier invullen. Aarzel dus niet en zet tegelzetbedrijf Bouwcare Afbouw BV in als uw tegelzetter in Roermond!

Een kijkje achter de schermen bij tegelzetbedrijf BouwCare Afbouw