Hoe werkt een opdracht bevestiging

Vul het formulier hierlangs voor ons in. Vergeet niet boven het projectnummer in te vullen die vermeld staat op uw offerte. Dit nummer begint met “2”. Zonder dit nummer kunnen wij de werkzaamheden niet inplannen. Indien u nog aanvullende wensen heeft, kunt u dit invullen bij “uw Notitie” onderaan het formulier.

Wat als ik akkoord heb gegeven

Zodra u akkoord bent gegaan worden de werkzaamheden bij onze planner neergelegd. Deze neemt binnen maximaal 7 werkdagen contact met u op om de werkzaamheden met u te plannen. Bij grote projecten wordt dit met u in overleg gepland. U dient er altijd rekening mee te houden dat onze planningen kunnen uitlopen.

De betaling

Bij start van de werkzaamheden moet 50% van het totaalbedrag bij ons op de rekening staan. Zodra de medewerkers de werkzaamheden bij u uitgevoerd hebben en deze met u doorgelopen hebben, zijn de werkzaamheden opgeleverd. U krijgt korte tijd na de betaling vanzelf uw factuur opgestuurd. Deze factuur dient binnen 3 werkdagen voldaan te worden. Bij projecten die boven de € 10.000,- uitkomen, worden de betalingen in nader te bepalen termijnen aan u gefactureerd. Deze facturen krijgt u per mail van ons toegestuurd. U dient deze dan te voldoen binnen 3 dagen.

Indien en zodra u het formulier hierlangs heeft ingevuld en verzonden, verklaart u bovenstaande te hebben gelezen en met onze betalings- en leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

    Opdracht bevestiging - Hiermee verklaart onder genoemd persoon opdracht te geven voor