Bouwcare International BV biedt alle mogelijke vormen van plafondafwerking. Bekijk de mogelijkheden van plafond afwerking:

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van systeemplafondplaten en systeemplafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het bestaande plafond wordt gemaakt. Deze ruimte kan worden gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Een voordeel van een systeemplafond is dat er redelijk eenvoudig eventuele vuile of beschadigde systeemplafondplaten vervangen kunnen worden. Ook kan er op een snelle manier projectverlichting gemonteerd worden in het systeemplafond. Door middel van de combinatie van systeemplafond profielen en systeemplafond platen kan men verschillende aangezichten creëren. Er kan gekozen worden voor verschillende types plafond systemen, informeer naar onze mogelijkheden.

Systeemplafond afwerking

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond behoort tot een van de plafonds binnen ons assortiment. Of het nu een keuken, badkamer, woonkamer of bedrijfsruimte is; Bouwcare International BV installeert overal een verlaagd plafond op maat dat perfect past bij het interieur en de vloeren. Het aanbrengen van een verlaagd plafond kan binnen één dag, zonder veel rommel. Een verlaagd plafond wordt onder het oude aangebracht. Daarnaast kunnen we elke gewenste afwerking aanbrengen, zoals een bijpassende kleur of bijvoorbeeld een rij spotjes.

Verlaagd plafond afwerking

Gipsplaten

Gipskartonplaten voor het plafond geven u de vrijheid in zowel bouwtechnisch als ook esthetisch opzicht. U kunt u een effen plafondoppervlak creëren of juist met geaccentueerde voegen. Met speciaal ontwikkelde platen zijn heel eenvoudig gebogen vormen te maken. Daarmee krijgt men in één keer bijzonder spectaculaire vormen tot zijn beschikking. Gebogen plafonds of koepels of welke andere architectonische verrassingen dan ook, die niet alleen gelden voor grote, maar ook voor kleine plafondoppervlakken.

Plafond afwerking glad pleisterwerk

Glad Pleisterwerk

Deze afwerking is tegenwoordig helemaal “in”. Zo nodig strijken wij de plafonds voor met de daarvoor bestemde voorstrijk en brengen gaas aan op de plekken waar dit nodig is. Hierna brengen wij een basislaag gips aan op het plafond en werken deze af met een spekgladde toplaag. Nu is het plafond klaar om na droging geschilderd te worden.

Fijn schuurwerk

Schuurwerk is een stucadoorslaag waar zilverzand in verwerkt is. Na verwerking wordt de laag met een schuurspons ‘geschuurd’ waardoor een speciaal effect wordt verkregen.

Schuurwerk wordt toegepast op wanden en plafonds en geeft een klassieke uitstraling. Naast het afwerken van plafonds en wanden met behulp van schuurwerk, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere soorten stucwerk. Hierin kunnen wij u vooraf uitstekend informeren en adviseren.

Fijnschuurwerk plafond

Schilderwerk

Bij Bouwcare International BV kunt u terecht voor het complete scala aan schilderwerkzaamheden. Wij kunnen onder andere het schilderwerk verzorgen van gevels, kozijnen, deuren, plafonds, noem maar op.

Bij het schilderen en afwerken van plafonds gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en leveren wij het werk dat u mag verwachten van een een gerenommeerd afbouw bedrijf.

Plafond schilderwerk

Gips sierlijsten

Gips sierlijsten zijn lijsten die meestal vrijstaand gebruikt worden op plafonds, dat wil zeggen: er worden kaders (vakken) mee gemaakt. Dit zijn vaak grote kaders met in het midden een ornament.

Per ruimte wordt meestal iedere keer een nieuw kader gemaakt. Soms worden ook meer dan 1 ornament in een kader geplaatst, dit is een keuze waarvan per ruimte apart moet worden bekeken wat het beste uitkomt.

Sierlijsten plafond afwerking