Uw schilder voor het beste schilderwerk en behangwerk

Schilderwerk

Bij Bouwcare International BV kunt u terecht voor het complete scala aan schilderwerkzaamheden; gevels, kozijnen, deuren, plafonds, noem maar op.

Behang

We verzorgen al de denkbare soorten behang en wandbekledingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Zo werken we regelmatig met het traditionele behang maar ook vinyl behang, foto behang, behang in hout-looks zoals bamboe behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefselbehang. De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang aanbrengen.

Glasweefselbehang

Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasweefsel veel minder problematisch omdat het scheuroverbruggend is. Ook kan het achteraf op een gescheurde muur vaak direct op de onderliggende laag worden geplakt.

Bij u in de regio

Vanuit Roermond kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Voor al uw schilderwerk in Maasbracht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Weert en omgeving geven wij u graag een vrijblijvende offerte en bieden u 1 aanspreekpunt.