Uw stukadoor voor het beste stucwerk

Gladpleisterwerk

Deze afwerking is tegenwoordig helemaal “in”. Zo nodig strijken wij de wanden voor met de daarvoor bestemde voorstrijk en brengen gaas aan op de plekken waar dit nodig is. Hierna brengen wij een basislaag gips aan op de wanden en werken deze af met een spekgladde toplaag. Nu zijn de wanden klaar om na droging gesausd te worden.

Schuurwerk

Schuurwerk is een stucadoorslaag waar zilverzand in verwerkt is. Na verwerking wordt de laag met een schuurspons ‘geschuurd’ waardoor een speciaal effect wordt verkregen. Schuurwerk wordt toegepast op wanden en plafonds en geeft een klassieke uitstraling.

Buitengevelisolatie en buitengevelstucwerk

Buitengevelisolatie bestaat uit een basislaag van isolatiemateriaal die wordt afgewerkt met een sierpleister. Deze vorm levert u een aanzienlijke energiebesparing op.
Bouwcare International BV levert isolatieplaten in alle vereiste waarden en dikten, maar ook sierpleisters in diverse structuren, texturen en kleuren.

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een veelgebruikte sierpleister. Deze pleister wordt vaak gebruikt voor woningen en utiliteitsbouw. De pleister is multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en kleuren. Er kan gekozen worden uit verschillende hardheden.

Spachtelputz, spachtelpleister en barokputz

Spachtelputz of spachtelpleister is een sierpleister met een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Er is keuze uit verschillende korrelgroottes, de meest gebruikte is spachtelputz fijn. Spachtelputz is in iedere gewenste kleur leverbaar, de korrels worden door en door gekleurd zodat je deze nog gemakkelijk kunt schoonmaken, zonder dat de kleur verdwijnt. Als de spachtelputz na bepaalde tijd vuil is geworden of u wilt gewoon eens een ander kleurtje dan kan het prima overgeschilderd worden.

Steenstripmuur

Creëer sfeer, gebruik steenstrippen op een wand in uw woonkamer, hal, serre, toilet, slaapkamer, badkamer, keuken, entree, bijkeuken of balkon. In een handomdraai en geweldig sfeervol. Ook winkels en horeca krijgen sfeer met steenstrips.

Systeemplafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van systeemplafondplaten en systeemplafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het bestaande plafond wordt gemaakt. Deze ruimte kan worden gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Een voordeel van een systeemplafond is dat er redelijk eenvoudig eventuele vuile of beschadigde systeemplafondplaten vervangen kunnen worden. Ook kan er op een snelle manier projectverlichting gemonteerd worden in het systeemplafond. Door middel van de combinatie van systeemplafond profielen en systeemplafond platen kan men verschillende aangezichten creëren. Er kan gekozen worden voor verschillende types plafond systemen, informeer naar onze mogelijkheden.

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond behoort tot een van de plafonds binnen ons assortiment. Of het nu een keuken, badkamer, woonkamer of bedrijfsruimte is; Bouwcare International BV installeert overal een verlaagd plafond op maat dat perfect past bij het interieur en de vloeren. Het aanbrengen van een verlaagd plafond kan binnen één dag, zonder veel rommel. Een verlaagd plafond wordt onder het oude aangebracht. Daarnaast kunnen we elke gewenste afwerking aanbrengen, zoals een bijpassende kleur of bijvoorbeeld een rij spotjes.

Gips sierlijsten

Deze lijsten worden meestal vrijstaand gebruikt op plafonds, dat wil zeggen: er worden kaders (vakken) mee gemaakt. Dit zijn vaak grote kaders met in het midden een ornament. Per ruimte wordt meestal iedere keer een nieuw kader gemaakt. Soms worden ook meer dan 1 ornament in een kader geplaatst, dit is een keuze waarvan per ruimte apart moet worden bekeken wat het beste uitkomt.

Andere wand- en plafondafwerkingen

Bij Bouwcare International BV kunt u ook terecht voor diverse andere wandafwerkingen, zoals: Leemputz, Italiaans Sierpleister, Raapwerk, Marmerstuc, Frescolori, Tadelakt, Betonlook.

Bij u snel in de regio

Vanuit Roermond kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Voor al uw stucwerk in Maasbracht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Weert en omgeving geven wij u graag een vrijblijvende offerte en bieden u 1 aanspreekpunt.

Ons stucwerk in beeld