Maak kennis met het beste stukadoorsbedrijf in Sittard

Bent u in Sittard op zoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus? Schakel dan direct de experts van Stukadoorsbedrijf Bouwcare International in. Als stukadoorsbedrijf zijn wij erin gespecialiseerd uw pleisterwerk, restauratie en renovatie, sauswerk, sierpleisters en Spachtelputz op een professionele wijze te verzorgen. Wij bieden een breed aanbod aan afbouwwerkzaamheden. In de afbouwfase van een woning of pand is goed aangebracht stucwerk zeer van belang. Onze stukadoor professionals garanderen u dit. Al diverse klanten hebben wij tevreden mogen stellen met ons stukadoorsbedrijf hoogwaardige stucwerk. Wilt u ook onze stukadoor inzetten? Bel ons stukadoorsbedrijf dan vandaag nog voor meer informatie of een offerte voor uw stukadoor in Sittard.

Over Bouwcare International BV

In Sittard en omstreken staan wij bekend om de snelle en persoonlijke werkwijze die wij hanteren als stukadoor. Onze communicatie is helder, de lijnen kort en onze calculatie altijd onderbouwd. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij nauwkeurig te werk gaan. Wij gaan bovendien energiezuinig en duurzaam te werk.

 Stukadoorsbedrijf Sittard

Ook zorgen wij er door regelmatige bijscholing voor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld. Zo kunnen wij telkens weer tegemoet komen aan de verschillende uitdagende opdrachten die wij krijgen. Oftewel, onze kennis en kunde zorgen gegarandeerd voor een topresultaat! Kiest u ook voor een professional van Bouwcare International?

Waarin onderscheidt ons stukadoorsbedrijf zich?

U kunt onze stukadoor in Sittard inschakelen voor verschillende werkzaamheden omtrent stucwerk. Wij kunnen uw stucwerk, pleisterwerk, restauratie en renovatie, sauswerk, sierpleisters en Spachtelputz op de door u gewenste wijze uitvoeren. Maakt u ook de keuze voor ons stukadoorsbedrijf, dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend (stukadoor) leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Sittard en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Zet ons stukadoorsbedrijf nu in Sittard in!

Wenst u ook te weten te komen welke tarieven wij als stukadoorsbedrijf hanteren? Neem dan nu contact op met ons stukadoorsbedrijf voor meer informatie. Wij staan u via 0475-338491 of 06-51816166 graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of het offerteformulier op onze website invullen. Uw offerte wordt dan geheel op maat gemaakt. Stukken beter stucwerk krijgt u in Sittard met een stukadoor van Bouwcare International BV!

Een kijkje achter de schermen bij stukadoorsbedrijf Bouwcare International