Uw tegelzetter voor al uw tegelwerkzaamheden

Wandtegelwerk

Of het nu gaat om badkamers, toiletten of douches; Bouwcare International BV kan alle soorten wandtegelwerk voor u doen. wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vloertegelwerk

Een selectie van de soorten vloertegels die wij voor u kunnen leggen:

Natuurstenen vloer

De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur. De kleur, structuur en het karakter van de vloer kan aan de woonstijl worden aangepast, door bijvoorbeeld de keuze van de steensoort en de afwerking van het oppervlak. U kunt ook kiezen voor een smaakvolle sierstrip of een combinatie van steensoorten. Natuursteen biedt een pallet aan mogelijkheden, om uw huis erg bijzonder te maken.

Keramische vloer

Keramische tegels zijn hard, sterk, hygiĆ«nisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Bovendien trekken keramische tegels niet krom. Keramische tegels kunnen worden gebruikt voor vloeren en wanden. Geglazuurde keramische tegels, ook wel ‘verglaasde’ tegels genoemd, hebben een toplaag van gekleurd glazuur. Door deze laag is de tegel ondermeer gehard en waterbestendig. Ongeglazuurde tegels hebben meestal geen patronen. Hierdoor hebben de tegels een natuurlijk uiterlijk. Het nadeel van ongeglazuurde tegels is dat ze meer poreus en dus kwetsbaarder zijn.

Smeervloeren

Een smeervloer of cementdekvloer is de afwerkvloer die bovenop de draagvloer komt te liggen. Dat kan zijn om de ondervloer op hoogte te brengen of om een vlakke ondervloer te krijgen waarop later de vloerafwerking komt te liggen, zoals parket, tegels of siergrind.

Bij u in de regio

Vanuit Roermond kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Voor al uw tegelwerk in Maasbracht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Weert en omgeving geven wij u graag een vrijblijvende offerte en bieden u 1 aanspreekpunt.

Ons tegelwerk in beeld