Bouwcare International als tegelzetbedrijf in Maasbracht

Bent u in of in de omgeving van Maasbracht op zoek naar een tegelzetter voor het onberispelijk plaatsen van tegelwerk aan de wanden of vloeren van uw woning of pand? Bij tegelzetbedrijf Bouwcare International kunt u daar uitstekend voor terecht. Wij leveren diverse specialismen met betrekking tot de afbouw van panden. Uiteraard is tegelwerk daar een heel belangrijke van. Als tegelzetbedrijf mochten we dan ook al vele opdrachtgevers in Maasbracht tevredenstellen. Hieronder leest u iets meer over onze werkwijze en enkele soorten tegels die u kunt kiezen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bent u welkom contact op te nemen.

Meer informatie over tegelzetbedrijf Bouwcare International BV

Bouwcare International doet er als tegelzetbedrijf alles aan om elk project succesvol af te ronden. Door steeds zorg te dragen voor goede calculaties, overzichtelijke planningen en een transparante manier van communiceren is de basis daarvoor alvast gelegd. Verder vinden we het belangrijk zo duurzaam en energiezuinig mogelijk te werk te gaan. Van alle nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de bouwwereld zijn we dan ook steeds op de hoogte. Uiteraard wordt daarnaast keurig tegelwerk gerealiseerd. Of het nu gaat om wandtegels of vloertegels, wij brengen uw opdracht tot het best mogelijke einde.

Als het om vloertegels gaat kunnen we in en rond Maasbracht de volgende soorten leveren en plaatsen:

  • Natuurstenen vloertegels: een mooie basis voor elk interieur. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, structuur en karakter binnen deze vloersoort.
  • Keramische tegels. Deze kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U heeft binnen keramische tegels de keuze uit geglazuurde en ongeglazuurde tegels.

Tegelzetbedrijf Maasbracht

Waarin onderscheiden wij ons als tegelzetbedrijf?

Voor een betrouwbaar tegelzetbedrijf in of in de buurt van Maasbracht hoeft u niet verder te zoeken. Zowel vloeren als wanden worden door onze tegelzetters van het keurigste tegelwerk voorzien. Schakelt u Bouwcare International in? Dan profiteert u in ieder geval van de volgende aspecten:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend tegelzetter leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Maasbracht en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u op het gebied van tegelzetwerk een opdracht in gedachten en wenst u hierover geadviseerd te worden? Of overweegt u ons al in te schakelen en bent u benieuwd naar de tarieven die we hanteren? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Telefonisch staan we u via 0475-338491 en 06-51816166 graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of ons ons offerteformulier invullen, zodat we u een gedetailleerde offerte kunnen aanleveren, uiteraard op vrijblijvende basis. Twijfel dus niet langer en schakel tegelzetbedrijf Bouwcare International BV in als uw tegelzetter in Maasbracht!

Een kijkje achter de schermen bij tegelzetbedrijf Bouwcare International