Maak kennis met het beste tegelzetbedrijf in Sittard

Zoekt u in Sittard snel een vakbekwaam tegelzetbedrijf? Neem dan contact op met Bouwcare International. Onze tegelzetter kan het door u gewenste tegelwerk op een nauwkeurige wijze plaatsen. Wenst u tegelwerk aan uw wanden of wilt u juist uw vloeren laten betegelen? Dan bent u op de juiste plek bij Bouwcare International. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de afbouw van panden, waar tegelwerk een belangrijk onderdeel van is. Als tegelzetbedrijf hebben wij al diverse opdrachtgevers in Sittard tevreden mogen stellen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en welke tegelsoorten wij bieden? Neem dan, en ook wanneer u een vrijblijvende offerte wenst aan te vragen, gerust contact met ons op!

Meer informatie over tegelzetbedrijf Bouwcare International BV

Bij tegelzetbedrijf Bouwcare International laten wij niets aan het toeval over. Wij zorgen altijd voor een goede calculatie, een overzichtelijke planning en een heldere communicatie. Tevens hechten wij veel waarde aan energiezuinig en duurzaam werken, wat ook tot uiting komt in onze producten. Door regelmatige bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld.

Of u nu wandtegels of vloertegels wenst, wij plaatsen uw tegelwerk met de grootste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij u van de volgende tegels voorzien:

  • Natuurstenen vloertegels: een mooie basis voor elk interieur. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, structuur en karakter binnen deze vloersoort.
  • Keramische tegels. Deze kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U heeft binnen keramische tegels de keuze uit geglazuurde en ongeglazuurde tegels.

Tegelzetbedrijf Sittard

Waarin onderscheid ons tegelzetbedrijf zich?

Wenst u het beste tegelzetbedrijf in Sittard in te schakelen? Dan staat onze tegelzetter graag voor u klaar. Wij kunnen uw wanden en vloeren eenvoudig van mooi tegelwerk voorzien. Schakelt u Bouwcare International in, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen waarmee wij ons van andere tegelzetbedrijven onderscheiden:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend (tegelzetter) leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Sittard en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Neem contact op voor uw tegelzetter in Sittard

Heeft u een specifieke wens omtrent uw tegelwerk en wenst u een gedegen advies van onze tegelzetter? Of wenst u ons als tegelzetter in te schakelen en wilt u meer weten over onze tarieven? Ook indien u algemene vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Bel ons via 0475-338491 of 06-51816166. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of ons ons offerteformulier invullen. Twijfel niet langer en maak de keuze voor Bouwcare International BV als uw tegelzetbedrijf in Sittard!

Een kijkje achter de schermen bij tegelzetbedrijf Bouwcare International