Maak kennis met het beste tegelzetbedrijf in Tegelen

Zoekt u in Tegelen direct een vakbekwaam tegelzetbedrijf? Neem dan contact op met Bouwcare International. Uw gewenste tegelwerk plaatst onze tegelzetter gegarandeerd op de meest nauwkeurige wijze. Wilt u uw vloeren of wanden laten betegelen? Bouwcare International heeft het zo voor elkaar. Wij zijn ware experts in de afbouw van panden, alsmede het verzorgen van uitstekend tegelwerk. Ons tegelzetbedrijf heeft al diverse opdrachten in Tegelen met succes voltooid. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de tegelsoorten die wij bieden? Neem dan contact met ons tegelzetbedrijf op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie over Bouwcare International BV

Bij Bouwcare International zijn wij altijd goed voorbereid. Wij dragen zorg voor een juiste calculatie, hanteren een overzichtelijke planning en een heldere communicatie. Ook duurzaam en energiezuinig werken staan bij ons bovenaan. Onze tegelzetters zijn door hun regelmatige bijscholing eveneens volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld. Uw tegelwerk wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid geplaatst, of u nu wandtegels of vloertegels wenst. U kunt bij ons tegelzetbedrijf Bouwcare International terecht voor onderstaande tegels:

  • Natuurstenen vloertegels: een mooie basis voor elk interieur. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, structuur en karakter binnen deze vloersoort.
  • Keramische tegels. Deze kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U heeft binnen keramische tegels de keuze uit geglazuurde en ongeglazuurde tegels.

Tegelzetbedrijf Tegelen

Waarin onderscheid ons tegelzetbedrijf zich?

Wilt u het liefst de beste tegelzetter in Tegelen inschakelen? Dan bent u bij ons tegelzetbedrijf aan het juiste adres. Uw vloeren en wanden voorzien wij met gemak van prachtig tegelwerk. Indien u Bouwcare International inzet, zal u tevens profiteren van onderstaande punten waarmee wij ons tegelzetbedrijf van andere tegelzetters onderscheiden:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend (tegelzetter) leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Tegelen en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Neem nu contact op voor uw tegelzetter en Tegelen

Heeft u specifieke wensen voor uw tegelwerk en wilt u graag advies van onze tegelzetter? Of bent u benieuwd naar onze tarieven omdat u ons wenst in te schakelen? Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of algemene vragen heeft, kunt u ons altijd bellen via
0475-338491 of 06-51816166. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of ons offerteformulier invullen. Zet ook onze tegelzetter in voor prachtig tegelwerk in Tegelen!

Een kijkje achter de schermen bij Bouwcare International