Ons timmerwerk is vakwerk

Bouwcare International BV is al jaren actief als gerenommeerde timmerbedrijf. Zo kunnen wij diverse soorten timmerwerk verzorgen. Wat er ook (op maat) gemaakt moet worden voor uw bedrijf of woning; ons timmerwerk is altijd vakwerk!

Onze timmerlieden zijn vaklieden

Wij doen onze goede naam graag eer aan. Als wij spreken over bouwcare en afbouw dan hoort daar uiteraard ook timmerwerk bij. Timmerwerk maakt het werk pas echt af. Wilt u een fraaie houten trap, of houten kozijnen, een buffetkast op maat voor binnen? Onze vaklieden timmeren het voor u. Ook leveren zij vakwerk voor buiten. Wilt u bijvoorbeeld een houten hekwerk voor uw balkon, een complete veranda, een carport of zelfs een complete blokhut? Met hun timmermansoog produceren onze vakkundige timmerlieden al uw timmerwerk tot in detail nauwkeurig.

Uiteenlopende timmerwerken op maat

Timmerwerk is ook maatwerk. Heeft u idee├źn voor timmerwerk die u graag wilt laten realiseren. Laat het ons weten, en wij denken graag met u mee over maatvoering en uitvoering voor het allerbeste resultaat. Wij denken dus mee en adviseren u over het functionele aspect van het te timmeren object. Dat houdt ook in advies over de stijl en indelingen van een ontwerp. Ook als u ons vraagt een ontwerp te maken voor timmerwerk voor uw woning of bedrijfspand. Dan zorgen wij ervoor dat ons timmerwerk wat betreft stijl en uitvoering naadloos aansluit op de bestaande bouw. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij u in de regio

Vanuit Roermond kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Voor al uw timmerwerk in Maasbracht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Weert en omgeving geven wij u graag een vrijblijvende offerte en bieden wij u 1 aanspreekpunt.